KIJK, DENK, PRAAT

Vijf voorstellingen, interessante ontmoetingen, eten & discussie​
al vanaf € 129,50 

Voor de geïnteresseerde kijker die graag meer wil weten over onze theatermakers en hun werk organiseert Frascati jaarlijks Kijk!
​Vijf voorstellingen inclusief interessante ontmoetingen, eten & discussie.​

Kijk! biedt verdieping en inzicht in het werk van de theatermakers van Frascati in een kleine groep. Dramaturg en bevlogen theaterliefhebber Tobias Kokkelmans neemt je mee in het hoofd van de theatermaker. Waarom moet deze voorstelling juist nu gemaakt worden? Hoe komt een regisseur of vormgever tot zijn keuzes? Is zo’n oud stuk nog wel actueel? Of doet dat er niet toe? Met een bondige, inspirerende inleiding en een “kijkopdracht” van Tobias ga je de voorstelling in en na afloop volgt een discussie. Je hoeft absoluut geen verstand van theater te hebben. Het gaat om het gesprek.

KIJK! en KIJK! Compleet
Kijk! Compleet betekent een complete avond Frascati. Voorafgaand aan de voorstelling eten we met elkaar in Frascati Café, gevolgd door de inleiding, voorstelling en gesprek achteraf. Op alle Kijk! avonden staat er een lange tafel klaar voor alle deelnemers. Onze kok presenteert een wisselende daghap, de medewerkers van Frascati en de makers van Kijk! zullen regelmatig aanschuiven.

Aanvangstijden 
diner: 18:30
​inleiding: 19.30 – 20.00
aanvang voorstelling: 20.30
start gesprek: 15  minuten na afloop voorstelling

Prij​zen
Kijk! Theater Compleet*           € 198     (incl. eten en twee drankjes)
Kijk! Theater                        € 129,50 (incl. een drankje)

PROGRAMMA

wo 7 oktober
While we strive
Arno Schuitemaker


wo 9 december
Fresh Young Gods

Toneelgroep Oostpool/ Eric de Vroedt

wo 24 februari

Crashtest Ibsen: Nora
Moeremans&sons  


wo 6 april
Liliom
Julie Van den Berghe
TA-2/ Frascati Producties


wo 18 mei
Hotel Modern

nieuw werk

CURSUSLEIDER: TOBIAS KOKKELMANS

Tobias Kokkelmans is dramaturg bij Wunderbaum. Eerder werkte hij o.a. bij het Ro Theater, Emio Greco | PC, het Festival van Vlaanderen (Brussel-Gent) en Pascale Platel. Hij schreef en schrijft regelmatig voor TM Theatermaker, Theaterschrift Lucifer en Podiumkunstenblad Etcetera. Daarnaast geeft hij les op de Amsterdamse Theaterschool.

LIKEMINDS

Likeminds is een collectief van cultureel diverse kunstenaars die een stem geven aan de stadscultuur van nu. Jonge multi-talenten krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen tot professionele theatermakers en vertellen de verhalen van een snel veranderende wereld.

Dicht bij mij

Op zoek naar innerlijke rust in een roerige wereld 

Een man en zijn vrouw. Een vrouw en haar man. Opgejaagd door het verleden en bang voor de toekomst zijn ze veroordeeld tot het hier en nu, waar de ruis van de buitenwereld doordringt in hun hoofd en hun ziel.

Dicht bij mij is een tekst- en bewegingsvoorstelling van de jonge theatermakers Khadija Massaoudi & Koen Kreulen over twee geliefden en hun vurig verlangen naar innerlijke rust. Of ze die ooit zullen vinden, zal de tijd moeten leren. 

Likeminds is een collectief van cultureel diverse kunstenaars die een stem geven aan de stadscultuur van nu. Jonge multi-talenten krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen tot professionele theatermakers en vertellen de verhalen van een snel veranderende wereld.

concept & spel Khadija Massaoudi & Koen Kreulen tekst Khadija Massaoudi beweging Koen Kreulen begeleiding & eindregie Sarah Ringoet techniek Natasja Giebels

DICHT BIJ MIJ
Likeminds
wo 18 t/m zo 22 maart
Locatie: Magazijn, Oudezijds Voorburgwal 153, 20:30
€15/ 11,50
theater

Tickets

PROGRAMMA & AANVANGSTIJDEN

Wo 7 okt
While we strive 
Arno Schuitemaker
Lees meer

Wo 9 dec
Fresh Young Gods 
Toneelgroep Oostpool/ Eric de Vroedt
Lees meer

Wo 24 feb
Crashtest Ibsen: Nora  
Moeremans&sons

Wo 6 apr
Liliom
Julie Van den Berghe/ TA-2/Frascati Producties
Lees meer


- diner (Kijk! Compleet): 18:30
- inleiding: 19.30 – 20.00
- voorstelling 20:30
- start gesprek: 15 minuten na afloop voorstelling