TICKETS
​& INFO

Frascati 1, 2, 3, 4:
Nes 63
1012 KD Amsterdam

Vlaams Cultuurhuis
​de Brakke Grond:
Nes 44
1012 KD Amsterdam

KAARTEN KOPEN – ONLINE KOPEN € 2,- GOEDKOPER
Kaarten voor Frascati koop je met korting via www.frascatitheater.nl Online gekochte kaarten zijn in de meeste gevallen 2 euro goedkoper. De betaling geschiedt dan via je creditcard of via IDEAL. Wanneer je tot vijf werkdagen voor aanvang van de voorstelling kaarten via internet koopt, dan worden je kaarten thuisgestuurd. Daarna kunnen gekochte kaarten bij de kassa worden afgehaald.

RESERVEREN EN/OF KOPEN VIA DE KASSA
Kopen en/of reserveren van kaarten voor Frascati en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond kan ook via de kassa van de theaters in de Nes. Deze is gevestigd in Frascati. Na 19:30 tot aanvang voorstelling kun je terecht bij de avondkassa’s in de theaters zelf. De avondkassa’s zijn alleen geopend op voorstellingsdagen.

OPENINGSTIJDEN KASSA
Telefonisch: maandag t/m vrijdag vanaf 11:00: t 020 626 68 66
Aan de kassa: dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:00.

AVONDKASSA'S
Frascati
Nes 63, T: 020 626 68 66
De Brakke Grond, Rode Zaal & Expo Zaal
Nes 45,  T: 020 622 90 14

KORTINGEN
Ben je in het bezit van een Stadspas, een CJP of ben je jonger dan 27 jaar, dan betaal € 3,50 minder. Ook groepen vanaf 10 personen krijgen € 3,50 korting per persoon.

Studenten van alle kunstvakopleidingen krijgen € 5,- korting op een voorstellingskaart, geldend vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren is dan niet mogelijk. Groepen vanaf 10 personen jonger dan 27 jaar krijgen eveneens € 5,- korting op een voorstellingskaart.

VOL? TOCH LANGSKOMEN!
Bij volgereserveerde voorstellingen opent Frascati vanaf een uur voor aanvang de wachtlijst direct bij de desbetreffende avondkassa. Niet afgehaalde kaarten worden een half uur voor aanvang van de voorstelling doorverkocht.

Eten voor de voorstelling kan in Frascati Café: een Amsterdams (eet-)café met een frisse, kosmopolitische uitstraling, naast Frascati. Door de eenvoudige keukenfilosofie: goed eten voor weinig geld, bestel je een hoofdgerecht al vanaf € 10,-. In de zomer kan je lekker buiten eten en binnen kijk je je ogen uit naar de Wunderkammer: een kunstwerk vol rekwisieten uit theatervoorstellingen die in Frascati gespeeld hebben.
www.frascaticafe.nl

Frascati is gevestigd in een voormalig veilinghuis. De grote monumentale theaterzaal met zijn privé-loges zorgt voor een unieke sfeer. De prachtige locatie huisvest verder nog twee kleinere zalen, een vergaderruimte en een inpandig café-restaurant met buitenterras. Het is mogelijk één of meerdere zalen te huren. De zalen beschikken over hoogwaardige theatertechnische faciliteiten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor (boek)presentaties, lezingen, debatten en congressen.

Frascati is gevestigd in de Nes, één van de oudste straatjes van Amsterdam. Deze straat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook zijn er diverse parkeermogelijkheden in de buurt.

MEER WETEN?
​Een aanvraag ontvangen we graag per e-mail verhuur@frascatitheater.nl. Beschrijf kort om wat voor soort gelegenheid het gaat, voor hoeveel personen, mogelijke data & tijden, welke voorzieningen je nodig denkt te hebben (microfoons, beamer, licht e.d.) en of er optredens plaatsvinden.

​Frascati Magazine,
maart / april 2015

REDACTIE
Kiki Stoffels, Bas de Brouwer, Frédérique Donker & Bas van Peijpe

VORMGEVING
De Designpolitie, Amsterdam
www.designpolitie.nl

REALISATIE
​H5mag