Naomi Velissariou 

Naomi Velissariou (1984) ging direct na haar afstuderen aan de Maastrichtse Toneelschool aan de slag bij Frascati Producties. NaMr JonesA Tragedy (simplified) en I See You, waarin ze aan de hand van dramaturgische constructies een beeld schiep van liefde, familie en het leven na de dood, gaat Intervention over identiteit anno nu.

Intervention

Interventie = (letterlijk) tussenkomst, (figuurlijk) inmenging, bemoeienis, ingreep. De term is tegenwoordig vooral bekend in de betekenis van therapeutisch procedé dat gebruikt wordt als format voor make-over tv-programma's.

In Intervention stellen Ravi en Luna zichzelf en elkaar de vraag wat het is om vandaag de dag een mens te zijn, om een meervoudige, veranderlijke identiteit te hebben. Wat begint als een sitcom over twee beste vrienden, mondt uit in een gameshow over identiteitsconstructie. Wat ontkennen we allemaal om maar niet gelabeld te worden? Om authentiek te zijn maar toch eigentijds? Om niet eenzaam te zijn maar wel autonoom? Om wars van clichés toch gewoon gelukkig te zijn?

concept & regie Naomi Velissariou spel Bram Suijker en Naomi Velissariou tekst Vincent van der Valk, Rick van den Bos, Naomi Velissariou en Caszimir Cleutjens eindregie Gillis Biesheuvel dramaturgie Caszimir Cleutjens vormgeving Marijn Alexander de Jong geluidsontwerp Jimi Zoet lichtontwerp & techniek Attila Nemeth ​foto Joost de Haas

INTERVENTION
FRASCATI PRODUCTIES/ NAOMI VELISSARIOU
di 2 t/m vr 12 juni
Frascati 2, 20:00
€15 / 11,5
theater

di 2 t/m vr 12 juni / theater

INTERVENTION
FRASCATI PRODUCTIES/
NAOMI VELISSARIOU

video-play-button